Médiatanácsa blogról

A Médiatanács blogja. A Médiatanács tagjai: Szalai Annamária elnök, dr. Auer János, dr. Kollarik Tamás, dr. Koltay András, dr. Vass Ágnes.

Friss topikok

Archívum

A blog ügy, és ami mögötte van

2011.01.13. 12:43 mediatanacsa

 

Hogyan kerül egy hatóság a blog.hu-ra? A kérdés jogos, de a válasz pofonegyszerű.
A mocsadék internetes közösség volt szíves már akkor atomjaira szedni az NMHH-t, amikor az még életre sem kelt, így a támadásokra érdemben nem volt alkalma a hatóságnak válaszolnia. Most, hogy a sokkból magukhoz tértek a nagyságos Fidesz-szervilis vezetőség tagjai, előrángattak egy kommunikációs szakot végzett hülyegyereket, akinek már sikerült a szervezeten belül elhitetnie magáról, hogy jártas a szájbertér ügyeiben, és az ő javaslatára offenzívába kezdtek. „Megmutatjuk mennyire maiak vagyunk, mennyire fiatalosak, és mennyi kurva sok eszünk van, amit maga a blog is bizonyít, hiszen egyedül tudtunk az Indapasson regisztrálni.” WOW-WOW. Micsoda stratégia, micsoda briliáns elme!

Szóval ezért kell egy „hatóságnak ide leereszkednie". Mert normál esetben volna ugye egy hírek, illetve közlemények menüpont a hivatalos honlapján, ahol közölhetné a Tilos rádió ügyében fújt visszavonulóját is például. De nem, ők itt vannak, leereszkedtek hozzánk, és első vereségük hírét megosztják velünk a csodálatos, ingyen sablonra parádézott blogra.

Valami bűzlik blogériában.

Hmm… eszembe jut erről az esetről egy nagyonrégi sztori, mikor is csillogó szemű ifjúként a haverokkal lementünk valami világvégi szórakozóhelyre, ahol kiszúrt magának egy hmcs  és a bárpultnál közölte, hogy kés által fogok rövidesen megdögleni, mert ránéztem a nőjére. Már remegő lábbal vártam a halálomat, amikor a baráti társaság több tagja - látva a történést – mögém ugrottak és megkérdezték, hogy mi a probléma. Erre a fiatal delikvens hosszas jópofizásba kezdett, megveregette a vállam és megkérdezte, hogy mit is innánk.

Miért érzem azt, hogy a NMHH blogja és a hülyegyerek izmozása között tökéletes a párhuzam? Mert mindketten nagypofával estek az életnek, de amint meglátták annak csúnya valóját mindketten visszavonulót fújtak. Erről van itt szó, kutyamódon segget nyal az NMHH, mert látja a népharagot. Nem kell nekik bedőlni, lehet őket továbbra is bátran szívatni úgy kommentekben, mint blogokban, akár olyan módon, ahogy ez a poszt/blog is készült hajnal egy tájékán.


Üdv seggfejek!

Pilu.blog.hu

 
 
 
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediatanacsa.blog.hu/api/trackback/id/tr972580195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása